INFORÁDIÓ
2023. január 30. hétfő
Martina

tőzsde

mák

informatikai rendszer

4ig nyrt

A Magyar Államkincstár szegedi épülete, a felújított Zsótér-ház homlokzata 2014. október 17-én. A műemlék épület rekonstrukciója során kicserélték a fa nyílászárókat, és mind a négy utcafronton felújították a homlokzatot.

Éjjel-nappali számlakezelésre vált az államkincstár

Infostart / MTI

Újabb megbízást nyert a 4iG Nyrt., 3,4 milliárdért a Magyar Államkincstártól. Így a kincstár is átáll majd az az éjjel-nappali számlakezelésre.

A 4iG Nyrt. ajánlatát hirdették ki nyertesként a Magyar Államkincstár "Számlavezető Rendszer fejlesztés, implementáció, paraméterezés szolgáltatások beszerzése" tárgyú központosított közbeszerzési eljárásán - írta az MTI a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján közreadott tőkepiaci tájékoztatója alapján.

A megbízás értéke csaknem 3,47 milliárd forint.

A szerződéskötési moratórium 2020. február 11-én jár le.

A projekt keretében a Magyar Államkincstár lecseréli az 1997 óta használt számlavezető rendszerét, és multidevizás, korszerű technológiai alapon működő banki rendszert vezet be. A 4iG Nyrt. feladata az ügyfél és ügyintéző közötti kapcsolatot támogató alkalmazás, továbbá a számlavezető rendszer, valamint a belső szakrendszeri, és a külső pénzforgalmi kapcsolatokat támogató alkalmazás kifejlesztése. Az új rendszer

lehetővé teszi majd az éjjel-nappali számla- és egyenlegkezelést

- hívta fel a figyelmet közleményében a társaság.

A Magyar Államkincstár arra számít, hogy a fejlesztéssel hatékonyan reagálhat a pénzforgalmi szolgáltatásokkal szemben támasztott követelményekre, és az ügyfelek igényeire.

Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018