INFORÁDIÓ 
2020. július 2. csütörtök
Ottó

közbeszerzés

informatika

4ig

áeek

Újabb milliárdos közbeszerzést nyert a 4iG

Újabb milliárdos közbeszerzést nyert a 4iG

Infostart / MTI

Az informatikai társaság nettó 1,37 milliárd forint értékű megbízáshoz jut, miután ajánlatát nyertesként hirdették ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán - olvasható a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A szerződéskötést követően az ÁEEK Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézménye részére a 4iG Nyrt. építi ki a wifi-rendszert. Az eljárás összértéke 1,3 milliárd forint plusz áfa. Az informatikai társaság a napokban három másik közbeszerzési pályázaton is sikerrel szerepelt. Ezek egyikét szintén az ÁEEK írta ki és megnyerésének köszönhetően 1,46 milliárd forint plusz áfa értékben szállíthat és telepíthet műtéti napló beszédleíró szoftvereket a 4iG az ÁEEK Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézményének - közölte a társaság hétfőn a BÉT honlapján.

Szintén hétfői tájékoztatás szerint a 4iG ajánlatát hirdették ki a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására indított közbeszerzési eljárásán mintegy 566 millió forint plusz áfa értékben. Pénteken azt jelentette be a cég a BÉT honlapján, hogy nagy összegű szerződést kötött a Nemzeti Adó és Vámhivatallal (NAV). A 4iG Nyrt. részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek, az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 304 forint, a legmagasabb pedig 1184 forint volt.

Nyitókép: Facebook/4iG
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018