eur:
393.54
usd:
364.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Berlin, 2018. augusztus 19.Új Volkswagenek sorakoznak a Berlin-Schönefeld repülőtér parkolóiban 2018. augusztus 19-én. Sajtóértesülések szerint a legnagyobb európai járműgyártó mintegy nyolcezer parkolóhelyet bérel az eladatlan és hatósági engedéllyel még nem rendelkező autóinak a reptér területén. (MTI/EPA/Alexander Becher)
Nyitókép: (MTI/EPA/Alexander Becher

Kiárusítja "zöld tudását" a Volkswagen, hogy életben maradjon

Akár a legnagyobb konkurenseknek, a BMW-nek és a Mercedesnek is átadhatják a platformot, hogy teljesüljön a következő "hatéves terv".

Nem lát más utat maga előtt a Volkswagen sem gazdasági, sem környezetvédelmi szempontból, mint megosztani technológiai tudását, ezáltal válna gazdaságosabbá a vállalat - írja a Totalcar. A távlati cél az Audi villanyautóinak fejlesztése, piaci térnyerése - fogalmazott a lap szerint a "négykarikás" cég villanyautó-fejlesztéseit felügyelő vezetője.

A tárgyalópartnerek közt lehet az Aston Martin, a McLaren vagy a Maserati, de akár a konkurensek, a BMW és a Mercedes is kaphat a fejlesztési tudásból, így segítve, hogy az alkatrészek gyártása minél hamarabb elérhesse a gazdaságilag optimális szintet.

Az Audi, illetve a VW csoport persze házon belül is igyekszik a villanyautó-alapjait minél szélesebb körben alkalmazni. Csak az Audinál húsz tisztán elektromos hajtású modellt terveznek bemutatni 2025-ig.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×