INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

neckermann

utazási iroda

vagyoni biztosíték

Újabb lépést tett a Neckermann

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

A cég az üzleti bizalom erősítésére kaucióbiztosítás helyett már készpénzletétben tartja 3,4 milliárdos vagyoni biztosítékát.

A N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. a korábbi, az Európai Utazási Biztosító (EUB) által nyújtott kaucióbiztosítás helyett immár készpénzletétben tartja a korábbi utazási forgalom alapján megállapított 3,4 milliárd forintos vagyoni biztosítékát, amely az utazásszervező cég esetleges csődje esetén fedezi az utasok kártalanítását - írta a Világgazdaság. A társaság ezzel is jelezni akarja, hogy az anyagi helyzete stabil, és továbbra is mindent elkövet azért, hogy a Thomas Cook cégcsoport bedőlése ellenére teljesítse az utasok felé fennálló szerződéses kötelezettségeit.

A kaucióbiztosítás a Thomas Cook bedőlése után már csak arra terjed ki, hogy a magyar vállalat nem várt csődje esetén külföldön ragadt utasok hazaszállítását megszervezzék – tájékoztatott Lengyel Márk, az EUB vezérigazgatója.

Vasárnap este Békefi Veronika, a magyar Neckermann ügyvezetője elmondta: osztrák anyacégük a magyar iroda további működéséről döntött. A cég megvétele iránt pedig magyar és külföldi cégek is érdeklődtek.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018