INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

neckermann

2019.10.10. 19:55

Így áll most a Neckermann Magyarország

A Neckermann Magyarország az elmúlt hetekben sikerrel kezelte a külső okokból eredő nehézségeket, pénzügyi helyzete stabil, és megkezdte a jövő tervezését - közölte a csődbe jutott Thomas Cook magyarországi érdekeltsége.
2019.10.01. 10:15

Újabb lépést tett a Neckermann

A cég az üzleti bizalom erősítésére kaucióbiztosítás helyett már készpénzletétben tartja 3,4 milliárdos vagyoni biztosítékát.
2019.09.29. 10:55

Megvan a döntés Neckermannról

A magyar cég közleményben tudatta az osztrák tulajdonosának döntését, valamint az ezzel kapcsolatos további tudnivalókat.
2019.09.25. 20:21

Magyar Neckermann: csak semmi pánik!

Az osztrák Neckermann esetleges csődje nem jelenti automatikusan a magyar Neckermann bedőlését – emelte ki az InfoRádiónak nyilatkozó fogyasztóvédelmi szakjogász, aki azt tanácsolja az utasoknak, ha bármilyen problémát észlelnek, azonnal vegyék fel a kapcsolatot a céggel.
2019.09.25. 16:22

MUISZ: a riválisok pár hónapon belül átvehetik a Thomas Cook helyét a piacon

A Neckermann Magyarország összes munkatársa azon dolgozik, hogy megoldja a Thomas Cook brit anyavállalat csődje miatt kialakult helyzetet. Ezt a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke mondta az InfoRádiónak. Az OTP Travel ügyvezető igazgatói posztját is betöltő szakember szerint egy ilyen helyzetben a bizalomvesztés létező kockázat, de a korábbi hasonló csődök tapasztalatai alapján az ágazat más szereplői fél éven belül át tudják venni a Thomas Cook helyét a piacon.
2019.09.24. 18:59

A Neckermann ügye elérte a politikát is

Előfordul, hogy a Neckermann magyar utasaitól is pénzt követelnek a szállodák külföldön, mert attól tartanak, hogy a Thomas Cook csődje magával rántja a brit anyagcég magyarországi leányvállalatát. A Neckermann szerint a társaság normálisan működik tovább, igaz, online nem lehet foglalni. Az InfoRádió turisztikai szakértője szerint semmi sem indokolja, hogy a Thomas Cook után a Neckermann is csődbe menjen, de a bizalomvesztés sokat árthat a cégnek.
2019.09.24. 14:46

Egymásnak ugranak a turisták és a szállodások a Thomas Cook miatt

Európában és Afrikában is válságmenedzselésre kényszeríti a kormányokat a patinás utazási iroda, a Thomas Cook összeomlása. A csőd nyomán félmillió ember rekedt külföldön és a cég fizetésképtelensége miatt egymásnak ugrottak szállodások és a vendégek.
2019.02.17. 11:53

A turizmusban is új trendeket hoznak a fiatalok

Az utazásszervezőknek is igazodnia kell a fiatal korosztály digitális igényeihez – közölte az InfoRádióban az új szálláshelytípust bemutató Neckermann marketing-szakértője. Bocsák Zsófia szerint meg kell találni a modern értékesítési csatornákat, ahogy a fiatalok számára a szálláshelyek modern megjelenése és szolgáltatásai is fontosak.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018