eur:
393.7
usd:
369.08
bux:
65839.8
2024. április 23. kedd Béla

Hatalmas változások a Margitszigeten

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák.

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közösségi tereinek átalakítása egy hét múlva indul, eközben folytatódik a Grand Hotel szobáinak felújítása is, a beruházások értéke meghaladja az egymilliárd forintot - közölte a szállodaüzemeltető az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában átépítik a lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót, valamint a vendéglátó egységeket. Az első ütem várhatóan 2018. februárban készül el. A második ütemben a régi gyógyászati recepció helyén váró épül, és a gyógyászati részlegek vendégei, illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítanak ki a Nagyrét felől.

A közlemény szerint egyidejűleg elkezdődik a Grand Hotel Margitsziget második emeleti szobáinak felújítása, a 2016-ban elindult munkálatok folytatásaként. A több százmillió forintos beruházás során egy új szobatípussal, a nagy alapterületű deluxe plus kategóriás szobákkal bővül a kínálat.

Az Ybl Miklós tervei alapján, 1873-ban épült Grand Hotel szobáinak berendezését az épület stílusához illően a monarchia korának hangulatát visszaadó, klasszikus, visszafogott elegancia jellemzi majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×