eur:
395.32
usd:
372.13
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Gond van az App Store-ral

Gond van az App Store-ral

Több olvasónk jelezte, hogy nem elérhető az Apple alkalmazásboltja, az App Store.

Frissítés:

A hibát a ki- és bejelentkezés ugyan megoldja, de egy szerverhiba után angolul tér vissza az App Store és az iTunes- tudtuk meg a hivatalos Apple-támogatástól. A cég telefonos ügyfélszolgálata szerint néhány napon belül visszatér a magyar menü.

Többeknél akadoztak vagy álltak le az Apple internetes vagy felhő alapú szolgáltatásai: volt, aki az App Store-ban nem tudott programokat letölteni, míg frissíteni igen, másoknál az Apple Musickal voltak gondok.

Több hazai technológiai honlap írt a jelenségről, a hiba okát azonban senki sem tudta azonosítani, ugyanis az Apple System Status oldala egész napra nem jelzett leállást.

A tömegesen jelentkező gondra sokaknál megoldást jelentett a készülék újraindítása, vagy az, ha kiléptek, majd újra beléptek felhasználói fiókjukba, ám volt, akinek ez után angol nyelvűre váltott a program.

Az InfoRádiónak válaszolva a Szifon.com című szakportál főszerkesztője, Kővári Péter úgy vélte, talán az iOS 11-ben megváltozó App Store miatt végez az Apple olyan módosításokat szerver oldalon, ami valamiért ezt a hibát eredményezte a magyar felhasználóknál. Nem kizárt, hogy a szomszédos államokban is lehetek ilyen kellemetlenségek, azonban az angol nyelvű vezető lapok, hírportálok nem foglalkoztak a kérdéssel, vagyis vélhetően nem érintett szélesebb kört a probléma.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Egyre durvább, ami a tőzsdéken történik

Egyre durvább, ami a tőzsdéken történik

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 17:01
×
×
×
×