eur:
388.96
usd:
361.15
bux:
68680.2
2024. május 7. kedd Gizella
Kiderült, mire használják sokan a nyári uborkaszezont

Kiderült, mire használják sokan a nyári uborkaszezont

A nyári uborkaszezont a dolgozók 67 százaléka arra használja fel, hogy bepótolja azokat a feladatokat, amelyekre máskor nem jutott ideje - derült ki a Profession.hu felméréséből.

A nyáron gyakran csökkenő munkaterhelésből származó szabadidő felhasználásáról megkérdezett munkavállalók mintegy negyede a személyes ügyeit intézi ilyenkor, 16 százalékuk pedig többet beszélget munkatársaival.

A válaszadók 12 százaléka mondta azt, hogy ilyenkor korábban megy haza, 17 százalék viszont nem kívánt válaszolni a kérdésre.

Az uborkaszezon nem minden munkahelyen jelentkezik. A munkavállalók mindössze 33 százaléka tartja azt egyértelműen a nyár jellemzőjének, miközben 5 százalék mondta azt, hogy ilyenkor van a legtöbb munkája.

Címlapról ajánljuk
Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×