eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Postázta magát a Shopline

A Magyar Posta hivatalai és a MOL kutak is csatlakoztak a webáruház átvevőpontjaihoz. Országszerte így már 3500 helyen találhatóak meg a Shopline átvételi pontjai.

Az ország vezető webáruháza számos új átvételi ponttal segít felhasználóinak - olvasható a cég közleményében.

November 20-án jelentős mértékben nőtt a Shopline webáruház átvételi pontjainak száma: a vásárlók az eddigi lehetőségek mellett mostantól több mint 2400 postán és MOL kúton is átvehetik a rendelésüket, az indító akció keretében 199 Ft-os átvételi költség ellenében.

A Magyar Postával való együttműködés mérföldkő a Shopline életében, hiszen ezzel a webáruház olyan megbízható partnerre tett szert, akinek segítségével az eddiginél nagyságrendekkel több helyre juttathatja el termékeit - egy nagy lépéssel közelebb kerülve az országos lefedettséghez.

A Shopline mobilboxokat is kihelyezett, az átvételi lehetőségeket bővítve. A boxok a bauMax Pesti és Szentendrei úti, illetve budaörsi áruházainak parkolójában, emellett a Shopline Ecseri úti székházánál várják a vásárlókat, ahol a vevő pluszköltség nélkül juthat hozzá rendeléséhez. A tervek szerint a mobilboxok száma növekedik majd.

A Shopline átvételi pontjainak országos kiterjesztésével komoly lefedettség-növekedést eredményez. A lehetőségeket a cég közleménye így jellemzi: kedvező szállítási és átvételi költségek, könnyen megközelíthető és ismert helyszínek, a csomag gyors célba juttatása, alternatív szolgáltatások nyújtása, továbbá ingyenes parkolás esélye.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×