eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Kilenc nap alatt dönthet az FHB a hitelkérelemről

Már ettől a héttől lehet igényelni az állami kamattámogatású lakáshitelt, és van bőven érdeklődés - mondta az FHB Bank ügyvezető igazgatója. Árva András kiemelte: akár kilenc munkanap alatt dönthet a pénzintézet a hitelkérelemről.

Az új otthonteremtő kamattámogatott hitel értékesítése már megkezdődött az FHB Banknál. Folyamatos az ügyfelek érdeklődése a nyár ellenére is, hiszen sokan tervezik most az őszi lakásvásárlást vagy építkezést - mondta az InfoRádiónak az FHB Bank ügyvezető igazgatója.

Árva András azt tanácsolja az ügyfeleknek, hogy bár telefonon is érdeklődhetnek, mindenképpen menjenek be egy bankfiókba szaktanácsadásra, mert a bank alkalmazottai össze tudják foglalni a tudnivalókat, például azt, milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez.

Ha hiánytalanul megtörténik a hitelkérelem benyújtása, akkor várhatóan 9 munkanap alatt dönt a bank, majd megköti az ügyféllel a hitelszerződést és megtörténik az összeg folyósítása - emelte ki az ügyvezető igazgató, aki hozzátette, hogy a gyors ügyintézésnek köszönhetően már augusztusban aláírhatják az első kamattámogatott hitelszerződéseket az FHB Banknál.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 12:45
×
×
×
×