eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Demján Sándor az Év üzletembere

Demján Sándor, a TriGánit Rt. elnök-alapítója kapta az Ernst and Young nemzetközi tanácsadó cég által alapított "Az Év Üzletembere 2005" elismerést.

Czakó Borbála, az Ernst and Young nemzetközi tanácsadó cég magyarországi vezérigazgatója elmondta: cégük szempontjai szerint Az Év Üzletemberét a vállalkozói szellem, a pénzügyi teljesítmény, az innováció, a stratégiai gondolkodásmód, a vezetői személyiségjegyek, a globális üzleti hatás, valamint a társadalmi felelősségvállalás együttes megléte emeli ki a többi sikeres üzletember közül.

A nemzetközi tanácsadó cég három különdíjat is kiosztott. A "Példakép" Bogsh Erik, a Richter Rt. vezérigazgatója lett. "Merész újító" elismerést kapott Wáberer György, a Waberer’s Holding Logisztikai Rt. alapító elnök-vezérigazgatója. Vinnai Balázs, az IND Group Kft. alapító ügyvezető igazgatója lett a "Jövő ígérete".

Az Év Üzletembere címet korábban Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Kürti Sándor, a Kürt Rt. elnöke vehette át.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×