eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
tavasz virág százszorszép időjárás
Nyitókép: Pixabay

Több helyre eső jön a nyári meleg előtt - fejfájós időjárási menetrend, térképpel

Közeleg a 27 fokos napi csúcsérték, de előtte még áprilisi változatosságra kell számítani: vasárnapig több kettősfront is érinti hazánkat.

Csütörtökön alapvetően változóan felhős idő valószínű többórás napsütéssel, és napközben csak helyenként lehet kisebb zápor, északkeleten néhol az ég is megdörrenhet. Kora estétől északnyugat felől azonban az ország északi felén fokozatosan beborul az ég, és késő estétől az északi megyékben megnő a csapadékhajlam. A nyugati szél élénk, kevés helyen erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Éjszaka az ország északkeleti felén több helyen fordulhat elő eső, zápor, napközben már csak a keleti megyékben helyenként lehet kisebb záporos csapadék. Élénk, helyenként erős lökések kísérik a nyugatias szelet. A minimum 6 és 11, a maximum-hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Szombaton 20-26, vasárnap 24-27 fokos maximum értékekre számíthatunk, sok napsütés és egyre kevesebb felhő mellett.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×