eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Hiánypótló funkció érkezik az Instagramra

A közösségi platform az üzenetekkel kapcsolatos fontos döntést ad majd a kezünkbe.

A jövőben nem feltétlenül fogja látni a másik fél, ha ignoráltuk az egyébként megnyitott üzenetét – az Instagram ugyanis a kezünkbe adja a döntést, hogy szeretnénk-e ezt a másik tudtára adni - írja a TechCrunch észrevétele alapján a HVG. Mint azt megfogalmazzák, manapság már minden közösségi platformon, ahol van lehetőség privát üzenet küldésére, alapvetésnek számít a "látta" jelzés, ami akkor bukkan fel, ha a címzett olvasta, vagy legalább is megnyitotta, amit küldtünk neki.

Ám ez hamarosan megváltozik, ugyanis az Istagramon hamarosan ki- és bekapcsolható lesz ez a funkció

- vette észre a tech-portál Mark Zuckerberg Meta-vezér, és Adam Mosseri Instagram-vezető bejelentését. Adam Moseri kifejtette: felhasználói visszajelzések alapján hozták létre ezt a funkciót, és már tesztelés alatt áll.

Ha kikapcsoljuk ezt a lehetőséget, a beérkező üzenetet megnyitva a küldő fél nem fog tudomást szerezni róla, nem lesz az üzenet alatt a "látta" felirat.

Ráadásul egyénileg, felhasználónként tudjuk beállítani, hogy a másik félnek tudtára adjuk-e az üzenete megnyitását, tehát nem általánosan, mindenkire érvényesen lesz ki- és bekapcsolható ez a funkció - írja a portál. Csak az adott beszélgetésre vonatkozóan kell majd a másik nevére bökni, és elérhetővé válik a lehetőség.

Hogy mindez mikor válik mindenki számára elérhetővé, egyelőre nem ismert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×