eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Pixabay

Nagyot fordul az időjárás - térképes előrejelzés

Csütörtökön átmenetileg megnyugszik felettünk a légkör, de pénteken ismét hullámzó frontrendszer okozhat sokfelé esőt, záporesőt. A hétvégén is marad a változékony időjárás. Marad a szél és a hűvös idő, ezek már nem a kora őszt idéző délutánok lesznek.

Csütörtökön a párásság, köd megszűnése után napos idő várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. A déli szelet többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Időjárás csütörtök délelőtt, délután és este:

Pénteken nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Egyre többfelé várható eső, zápor, de egy-egy zivatar sem kizárt. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék is előfordulhat. Többfelé megélénkül a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet reggelre általában 4 és 9, de északkeleten -1 és +3 fok közé süllyed, délutánra pedig többnyire 7 és 13 fok közé melegszik fel a levegő, délkeleten lehet ennél melegebb.

Szombaton esős-felhős-napos időszakok váltják majd egymást, élénk, helyenként erős széllel. Reggel 1 és 9, a kora délutáni órákban 6 és 12 fokot mérhetnek.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×