eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Izmir, Turkey - June 11, 2012: Close up to Google  website through a magnifying glass on the laptop. Google is the most popular search engine in the world.
Nyitókép: brightstars/Getty Images

Változás a Google keresőjében

Másként tálalják a találati eredményeket.

Változtat a Google a keresőjén – egész pontosan azon, hogy miként jeleníti meg a találati oldalon a keresés eredményét. A cég közlése szerint a felhasználóknak hamarosan nem kell majd az oldalak között lapozgatniuk, lefelé görgetve folyamatosan jelennek majd meg az újabb és újabb elemek – írja az Engadget cikke alapján írja a hvg.hu

A Google ezt a funkciót már 2021-ben bevezette a mobilos platformon, így a mostani változtatás csak az asztali gépes felületet érinti.

A cég azt is közölte: nem kell a végtelenségig lefelé görgetni, a jelenlegi egy helyett hat oldal találatát jeleníti majd meg így. A mostani változtatással a mobilos és az asztali böngészős keresés kinézetben és működésben is közelebb kerül egymáshoz.

Címlapról ajánljuk
Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Este kilenctől Stuttgartban, Skócia ellen játssza harmadik csoportmérkőzését a magyar válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon. A továbbjutási remények csak győzelemmel éltethetők tovább. De mire lehet számítani Marco Rossi válogatottjától második stuttgarti mérkőzésén?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×