eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: YouTube/Microsoft Mechanics

Turbót kap a Windows 11

Okos megoldásokkal igyekszik hatékonyabbá tenni a feladatok elvégzését a Windows 11, és az üzemidő is javulhat.

A teljesítményoptimalizálást érintő újdonságokról egy közel negyed órás videóban számolt be Steve Dispensa. Ezektől a fejlesztők érezhető gyorsulást várnak még az erősebb hardverrel rendelkező felhasználóknál is - írta a pcworld.hu.

Íme az újdonságok.

  • Sokat dolgoztak a Windows 11 memóriakezelésén, melynek köszönhetően az új rendszer akkor is képes lesz gyorsan megnyitni egyes alkalmazásokat, mikor a számítógép más feladatok által komoly terhelés alatt van (például 90 százalékos processzorpörgés mellett is simán indul a Word és az Excel).
  • A Microsoft Edge felhasználói örülhetnek majd annak, hogy a Win11-ben már a operációs rendszer és a böngésző együtt dolgozva hibernálja majd a nem használt füleket, amik így akár 37 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak. Hordozható eszközökön ez az akkumulátor töltöttségén is megmutatkozik majd.
  • Optimalizálták az alvásból való visszatérést, így az 25 százalékkal hatékonyabb lesz, és így a legtöbb felhasználó szinte azonnalinak érezheti majd az ébresztést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×