eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: theverge.com

Befutott a Windows 11 – így lehet telepíteni

Több opció is adott, már amennyiben a hardver kompatibilis az operációs rendszerrel.

A Microsoft – a tervezettnél valamivel hamarabb – elérhetővé tette legújabb, Windows 11 névre hallgató operációs rendszerét, amit már bárki telepíthet, akinek kompatibilis a hardvere a szoftverrel – adta hírül a 24.hu. Ennek ellenőrzésére a vállalat által kiadott PC Health Check nevezetű program szolgál, ami ide kattintva tölthető le.

Amennyiben az asztali vagy hordozható számítógépünk megfelel az OS követelményeinek, úgy több megoldás áll rendelkezésre:

  • Windows 11 telepítési segéddel,
  • Windows 11 telepítési adathordozó létrehozásával, vagy
  • a Windows 11 lemezképének (ISO) letöltésével.

Mindhárom opció pár kattintással elérhető a Microsoft hivatalos honlapján, ugyanakkor a vállalat azt javasolja a felhasználóknak, hogy amennyiben Windows 10-ről frissítenek, úgy várják meg a Windows Update (Start Menü/Gépház/Frissítés és Biztonság) szolgáltatáson keresztül érkező értesítést arról, hogy a frissítés készen áll a számítógéphez.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 2. 15:18
×
×
×
×