eur:
388.95
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Alacsony felhőzet fedi a Karancs csúcsát Salgótarján közelében 2020. június 19-én este. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint június 20-án az északkeleti és a délnyugati, déli megyékben erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, másutt gomolyfelhős idő várható, helyenként előforduló záporokkal.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Országos zivatarveszélyre adtak ki figyelmeztetést

Átmeneti szünet után délután délnyugat felől érkeznek újabb zivatarok.

Az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) veszélyjelzése szerint hétfőre az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatarveszély miatt.

Az éjszakai hidegfrontbetörést követően átmeneti szünet után délután délnyugat felől ismét várhatók zivatarok, amelyek hétfő estére fokozatosan az ország keleti felére helyeződnek át. A zivatarokat viharos széllökés és intenzív csapadék kísérheti.

Kedd hajnalra a keleti országrészben fokozatosan megszűnnek a zivatarok.

Az előrejelzés szerint hétfőn a leghidegebb órákban 15-20 fok várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között alakul, de délkeleten, keleten 27, 33 fok is lehet.

Az Időkép 24 órás csapadéktérképe itt található.

Ez pedig az OMSZ radarja.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×