eur:
394.41
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Jamie Oliver új éttermet hoz Budapestre

Hétfőtől a Jamie Oliver’s Diner vagány ételei is elérhetők a magyar fővárosban.

Első lépésként házhoz szállítva, a Wolt segítségével lehet megkóstolni egy igazi amerikai diner Jamie-féle kínálatát, de a Budai Várban, a Jamie Oliver’s Italianben is meg lehet majd találni az új ételeket a táblás ajánlatok között.

A Jamie Oliver’s Diner a minőségben és az egészségességben is mást kínál, mint egy sima hamburgerező. Az ételválasztékot Jamie Oliver klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete szülte. Pár éve több hónapot töltött az Egyesült Államokban, beutazta szinte az egész országot, és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, mely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat, hogy mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger.

A diner világa egy egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva.

„Egy olyan diner kínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerikai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító ételeket és egészséges salátákat is találsz – mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból” – mondta Jamie Oliver.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×