eur:
392.95
usd:
365.77
bux:
66585.98
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: pixabay

Elképesztő péntek jön, itt a friss előrejelzés

A lehűlés még a kanyarban sincs, napközben 26 fok is lehet. Az egész hétvége a nyarat idézi, bár napról napra 1-2 fokkal csökken majd a csúcshőmérséklet.

Pénteken a déli órákra még a makacsabb dunántúli ködfoltok is feloszlanak. A Kisalföldön az északnyugati szél megélénkül, egy-egy erős széllökés is előfordulhat.

Kora reggel többnyire 4 és 11 fok között alakul a hőmérséklet,

napközben 22 és 26 fok közötti értékek várhatók.

Szombaton elsősorban a Dunántúlon és az északi tájakon kiterjedtebb ködtakaró is létrejöhet, amelynek egy része néhol tartósan megmaradhat, másutt viszont napközben nagyrészt feloszlik, és naposra fordul az idő. A ködös tájakon néhol esetleg szitálás előfordulhat. Az ország nagy részén mérsékelt marad a légmozgás, csupán Sopron környékén élénkülhet meg a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között alakul, a tartósan ködös, borús tájakon viszont több fokkal hidegebb lesz.

Vasárnap is sok lesz a napsütés, csapadék nem várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 20 és 24 fok között valószínű, a tartósan ködös, felhős területeken több fokkal ez alatt marad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×