eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Csoportkép készül a Michelin Guide Díjátadó Ünnepségen részt vevő séfek számára rendezett fogadáson a Belvárosi Piacon 2018. március 26-án. Több mint száz, Michelin-csillagos éttermet képviselő nemzetközi sztárszakács jelenlétében nyitották meg azt a rendezvénysorozatot, amelynek csúcspontjaként bemutatják a 2018-as európai Michelin-kalauzt és kiderül, hogy többek közt mely magyarországi éttermek érdemelték ki a világ egyik legjelentősebb gasztronómiai elismerését.
Nyitókép: Kovács Tamás

Órákon belül kiderülhet, hány csillaggal gazdagszik Budapest

Akár több fővárosi éttermet is érinthet a régóta várt bejelentés.

Várakozások szerint szerdán jelentik be a Michelin Guide európai listáját, amelyen akár két-három újabb budapesti étterem is felbukkanhat az egycsillagosok között – mondták a Világgazdaságnak gasztronómiai szakértők.

Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, aki a többek által az egyik nagy esélyesnek tartott Stand étterem társtulajdonosa is Széll Tamással és Szulló Szabinával, legalább egy-két új Michelin-csillagban reménykedik. Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója, aki szerint viszont akár három-négy új budapesti éttermet is érinthet az új Michelin-csillagok hetek óta várt bejelentése.

A gasztronómiai szakértő hangsúlyozta, a meglévő öt budapesti Michelin-csillag mellé várt újabbak további turisztikai vonzerőt jelentenének, és időszerűek is lennének, mert a budapesti topéttermek szerinte meglehetősen alulreprezentáltak a nyugat-európaiakhoz képest a világ legnépszerűbb étterem- és szállodakalauzában.

Szulló Szabina, a Stand étterem séf tulajdonosa és Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or akadémia elnöke március 13-án az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.

Címlapról ajánljuk
ÉLŐ: Magyarország–Svájc 0-2
Euro 2024

ÉLŐ: Magyarország–Svájc 0-2

Első mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, az ellenfél, Kölnben, Svájc. A csoport másik mérkőzésén a németek 5-1-re legyőzték a skótokat. Az első félidőben Marco Rossi csapata csak árnyéka volt önmagának, két védelmi figyelmetlenséget könyörtelenül kihasznált Svájc.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×