eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Milyen lesz az idő a hétvégén?

A hétvégén kezdetben napos időre lehet számítani, bár néhol előfordulhat zápor, zivatar, majd vasárnap délután megérkezik a hidegfront - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Pénteken délnyugat felől napközben fokozatosan felszakadozik a felhőzet, a délutáni óráktól már csak keleten várható zápor, zivatar, illetve felhőszakadás, jégeső. A hőmérséklet kora délután 22 és 27, késő este 14 és 19 fok között várható.

Szombaton és vasárnap délelőtt marad a 22 és 27 fok közötti hőmérséklet, majd vasárnap délután megérkezik a hidegfront, hatására hétfőig fokozatosan gyengül a nappali felmelegedés. Szombaton északkeleten, vasárnap pedig a nyugati, északnyugati térségekben lehet záporra számítani.

Hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján található figyelmeztető előrejelzés szerint jelenleg Vas és Zala megyében van elsőfokú, citromsárga színű riasztást, mivel rövid idő alatt, a délutáni órákig akár több mint 20 milliméter csapadék is hullhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×