eur:
401.52
usd:
367.52
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Német győztes a norvég szakáll- és bajusz-világbajnokságon

Elmar Weisser német versenyző szakálla bizonyult a legszebbnek a norvégiai Szakáll- és bajusz-világbajnokságon. Ezzel ő nyerte el a verseny fődíját.

A legszebb szakállak és bajuszok tulajdonosainak járó nemzetközi díjakat 17 kategóriában osztották ki a közép-norvégiai Trondheimben. A kétévenként megtartott verseny legtöbb díját rendszerint az amerikaiak és a németek viszik el. Ezúttal az amerikaiak hat aranyat gyűjtöttek, míg a németek hét díjjal távoztak.

A 47 esztendős Weisser - aki foglalkozását tekintve fodrász - a "szabad stílusú teljes szakáll" kategóriában nyerte el a trófeát.

A világbajnokságon idén tizenöt ország - az Egyesült Államok, Svájc, Belgium, Kanada, Németország, Olaszország, Svédország, Norvégia, Liechtenstein, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Dánia, Finnország és Hollandia - több mint 160 képviselője vett részt. Az Egyesült Államokból több mint hatvan versenyző érkezett - közölték a rendezők.

A bajuszosok hat - természetes, angol stílusú, Dalís, magyar, császáros és szabad stílusú - kategóriában versengtek, míg a szakállak két csoportban összesen tizenegy kategóriában mérettek meg.

Az első bajusz- és szakáll-világbajnokságot 1990-ben tartották, 1995 óta kétévente rendezik meg. Legutóbb 2009-ben Alaszkában versenghettek a legszebb szőrzetek tulajdonosai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×