eur:
395.09
usd:
370.83
bux:
65054.54
2024. április 19. péntek Emma

Hűvös választásra számíthatunk vasárnap

A hétvégén hidegfronti hatás érvényesül térségünkben, így sokfelé számíthatunk lehűlésre és csapadékra - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Pénteken a későesti órákban északnyugat felől egy hidegfront éri el az országot, ezért éjszaka kisebb záporok, zivatarok várhatóak - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Gál Áron hozzátette: péntek este 10-15 fokra lehet számítani, vagyis érdemes lesz jobban felöltözni. Erősebb széllökések nem várhatóak, de szombattól megerősödik az északnyugati szél.

A hétvégén a hidegfront mögött érkező hűvösebb és váltakozó nedvességtartalmú léghullámok alakítják az időjárást, ezért nem lesz olyan napsütéses az idő, mint a héten, és a hőmérséklet is visszaesik. Napközben többször megnövekszik a felhőzet, és főleg az ország északkeleti-keleti részén kell számítani csapadékra, máshol az erős szél rontja a hőérzetet.

A jövő hét első napjaiban is folytatódik a hűvös idő, és többfelé várható eső, zápor. Csak a hét második felétől emelkedik kissé a hőmérséklet, és naposabbra fordul az időjárás.

A hétvégén a hidegfront miatt az arra érzékenyek fejfájásra, magas vérnyomásra, ingerlékenységre és reumatikus fájdalmakra panaszkodhatnak.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×