eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hogyan csalnak az anyák?

Minden negyedik gyermekes nő hűtlen a párjához, és a többségük már az utódvállalás előtt is megcsalja a kedvesét. A baba születése után azonban még gyakoribb a félrelépés - derült ki egy angliai felmérésből.

A négyezer megkérdezett nő többsége (64 százalék), már a gyermekvállalás előtt megcsalta a kedvesét, minden harmadiknak volt egyéjszakás kalandja; két ötöde komoly érzelmeket táplál a párján kívül más férfi iránt, ötödük pedig egyenesen másba szerelmes.

Leggyakrabban - az esetek 37 százalékában - az ex-partner a csábító, 31 százalék kezd idegennel, a nők 12 százaléka pedig egy gyermekkori kedvesével lép félre. A maradék szemtelen öt százalék a párja barátjával; 2,5 százalék pedig egyik barátjának a partnerével folytat viszonyt.

Az anyukák érdekes módon leggyakrabban a baba születése után lépnek félre - amikor a kicsik még öt évnél fiatalabbak. Aztán drasztikusan csökken a hűtlen mamák száma.

A szülők számára fenntartott weboldalon (Netmums) végzett kutatás eredményéből azonban az is kiderül, hogy kétszer több esetben lépnek félre a férfiak, mint a nők, hiszen az apák 40 százaléka csalja meg a párját.

Azt is kimutatták, hogy a hűtlenséggel "fűszerezett" kapcsolatok 63 százaléka előbb-utóbb véget is ér.

A Netmums képviselője, Chris Bannigan szerint "a házastársi hűtlenség gyakran mélyebb okai vannak. Sok párnak azonban sikerül feldolgoznia a gondokat, és végül boldogan élnek".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×