eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Családi leszámolás megelőzésére rendőri készenlét Hatvanban

Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársai vasárnap Hatvanban, hogy így akadályozzák meg két család összetűzését, akik között elmérgesedett a viszony - közölte Heves megye rendőr-főkapitánya.

Az akció során, a rend fenntartása érdekében, közel 100 rendőr tart fokozott ellenőrzést a városban, illetve a településre bevezető utak mentén - közölte Juhász István.

A rendőrök célja, hogy megelőzzék az összetűzést, azt követően hogy információt kaptak a készülő incidensről - tette hozzá a dandártábornok.

Juhász István nem erősítette meg, de nem is cáfolta az MTI értesülését, miszerint egy mátraverebélyi roma család tagjai indultak el Hatvanba, hogy leszámoljanak egy hatvani roma famíliával.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×