eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Simpson család hat és fél napon át, kifulladásig

Világrekordot készül felállítani egy walesi Simpson-rajongó azzal, hogy egyhuzamban végignézi a sorozat összes epizódját.

Immár húsz éve vetítik a Simpson család kalandjait világszerte, a fura külsejű figuráknak pedig számtalan rajongója akad. Egyikük, Glyn Stott Simpsonék "születésnapja" alkalmából úgy döntött, megkísérli megdönteni a legtovább tartó tévénézés világrekordját, és a rajzfilmsorozat mind a 451 epizódját megnézi - szünet nélkül.

A 34 éves walesi férfi kísérletét a Guinness Rekordok Könyve hivatalos ellenőrei felügyelik majd; Stott még evés, illetve a megfelelő keringést fenntartani segítő szobabiciklizés közben sem veheti majd le a szemét a képernyőről, és csak minden harmadik epizód után engedélyeznek neki egy húszperces pihenőt.

A férfi abban bízik, hogy Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie iránti rajongása átsegíti majd a nehéz időszakokon, és végig - hat és fél napon át - képes lesz ébren maradni. Ha ez sikerül neki, megfosztja címétől azt az amerikait, aki eddig a legtovább, egyfolytában négy napig nézte a televíziót.

Nem csoda, hogy Glyn Stott ilyesmire adta a fejét: a lakása is dugig van mindenféle Simpson családos emléktárggyal, amelyek értéke összesen 3 millió forintnak felel meg. A férfi megvásárolta szinte az összes Simpson-figurát, ami csak kapható volt, és mindegyiket eredeti csomagolásában őrzi a mai napig.

"Először nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e, nem értettem, miért sárgák a karakterek - az egész furcsa volt. De hamar megszerettem a sorozatot, és attól kezdve mindennap néztem az epizódokat, némelyiket kétszer is" - magyarázta őrült rajongásának kialakulását Glyn Stott, aki rekordkísérletéhez a forgalmazó Fox Broadcasting Companytól megkapta az összes részt DVD-n.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×