eur:
385.39
usd:
355.2
bux:
67868.05
2024. május 21. kedd Konstantin

Gyorsétterembe vezette Obama az elnöki konvojt - képekkel

Nagyon sóvároghatott hamburger után a sportos életmódjáról híres Barack Obama, aki teljes elnöki kísérettel ugrott be a külvárosi Ray's Hell Burger nevű gyorsétterembe.

Hiába az ország két vezetője Barack Obama és alelnöke, Joe Biden, végig kellett állniuk a sort a gyorsétteremben. A hivatalos program szerint az ovális irodában kellett volna ebédelniük, de Obama sajtburgert rendelt, ahogyan az alelnöke is. Ráadásul Obama meghívta a stábját is, meg az összegyülekezett embereket egy hamburgerre.

A meghívás fogadtatása persze vegyes volt. A gyorsétterem meglepődött személyzete nem akart pénzt elfogadni a hamburgerért, de Obama közölte, hogy fizetnek, különben a felgyülemlett újságírók megírják, hogy ingyen ettek.

Miután fizettek, Obama és Biden leült egy asztalhoz és megette az ebédjét. Úgy tűnt, megelégedetten és jóllakottan hagyták el az éttermet. Azonban akadt, aki nem volt ennyire elégedett, egy riporter ezekkel a szavakkal fejezte be cikkét: "még mindig várok a burgeremre".

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×