eur:
388.71
usd:
361.71
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Durva káosz az AC/DC koncert után - videó

Megjelentek a neten az első videók a hétfő esti budapesti AC/DC koncertről. Szombaton Milánóban lépett fel a legendás együttes, az olaszok már rengeteg felvételt nyomtak a világhálóra. A februári norvégiai koncert után súlyos botrány volt, mert a rendezők nem szervezték meg a közlekedést, és a hatalmas dugó miatt durva verekedések voltak.

A rajongók ájult beszámolókat írnak a hétfői budapesti AC/DC koncertről, és felbukkantak az első videók is. Itt sok fotó is látható.



Az első kritika szerint az együttes Budapesten is vérprofin tette a dolgát, és még mindig nagyon élvezhető a zenéjük. Az 1974 óta létező "zenekar nem azért tökös, mert tökösen viselkedik (pedig igen: feszült és laza), hanem azért, mert még mindig mindenkit oktat, aki csak olyan szeretne lenni, mint ők. Nagyon régen ráéreztek a lényegre, pedig - vagy pont azért, mert - valószínűleg nem is sokat gondolkoztak a dolgon. A riffjeik erősek, a tempók feszesek, ami a slágerektől függetlenül hat az érzékszervekre még mindig" - olvasható a Quart.hu-n.

Budapesten emlékezetes volt "a rövidnadrágos gityós", Angus Young vetkőzőműsora is, bár már nem a csupasz fenekét mutogatja, hanem csak azt, hogy AC/DC-s alsógatya van rajta. A Hell's Bells alatt belógattak egy óriási harangot, Brian Johnson énekes pedig ráakaszkodott és megkongatta.

Néhány nappal ezelőtt Milánóban koncertezett a zenekar, az eseményről már rengeteg videó forog a neten.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×