eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Reggae-slágereket énekel a kutya

Finley kedvenc szórakozásaként a UB40 dalait énekli. Semmi mást nem hajlandó dalolni, csak a brit reggae-banda néhány, nyolcvanas évekbeli slágerét, azt is főleg egyedül és kedvenc székében. Gazdája szerint a néha még a hangnemet is eltaláló kutya azért szereti vonítani ezeket a nótákat, mert kellemes élményei fűződnek hozzá.

Finley különleges képességét két éve fedezték fel gazdái, Chia Richardson és Perkin Bosworth. A kutya ízlése azonban igencsak specifikus: csak a UB40 nyolcvanas évekbeli reggae-slágereit hajlandó vonítani.

A házi kedvenc egyedül különösen szeret énekelni. A házaspár nagy zenerajongó, több száz cédéjük van, de ha nem UB40-t hallgatnak, Finley csak csendben ücsörög. Amikor azonban beindul a UB40, farka rögtön csapkodni kezdi a padlót, a fejét hátraveti, és csaholni-vonítani kezd, ráadásul sokszor a megfelelő hangnemben.

A kutyának "sztárallűrjei" is vannak: csak a kedvenc székében hajlandó énekelni. Az is előfordul, hogy a vendégek a kutyával együtt énekelnek.

Amikor elkezdte, a házaspár megdöbbent, mivel állításuk szerint Finley alapvetően csendes állat. A kutyát kilenc hónapos korában vette magához a házaspár, miután az elmenekült előző gazdáitól, akik valószínűleg verték, ezért eleinte nagyon félénk volt. Már jóideje hallgatott UB40-t a házaspár, mikor a kutya rátalált a nótára, ezért Perkin úgy véli, kellemes emlékei kötődhetnek a banda némely dalához.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×