eur:
389.41
usd:
361.7
bux:
68052.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"El a kezekkel a vagyonomtól" - üzeni ex-nejének a sztárfocista

Hosszúnak és ízléstelennek ígérkezik Thierry Henry válópere. A Barcelona francia sztárjától tízmillió fontot (2,9 milliárd forintot) követel a volt felesége, a csatár azonban azt üzente neki: ennyi pénzről ne is álmodozzon.

Az egykori modellt, kétéves Tea lánya édesanyját tavaly tavasszal hagyta ott a sztárfocista - akkor, amikor addigi klubját, az Arsenalt is, és átköltözött Barcelonába.

A szakítás oka a focista románca volt Sadie Hewlett sminkessel; az asszony megtalálta a bizonyító erejű sms-eseket Henry telefonjában. Már akkor megfenyegette a férjét, hogy bosszúból kiforgatja a vagyonából.

Négyéves házasságuk szeptemberben ért véget, a válás a bíróság Henry "megmagyarázhatatlan viselkedése" miatt mondta ki. A vagyoni vita azonban még nem dőlt el.

A focista nem akar annyit fizetni, amennyit az ex-neje kér, mert azt állítja, hogy házasságuknak nem volt köze a keresetéhez, átigazolási ügyekben és a reklámszerződések megkötésekor soha nem kérte a felesége tanácsát. Ahhoz pedig szerinte aztán végleg semmi köze nincs az asszonynak, amit most Barcelonában keres - ez heti 130 ezer font (38 millió forint).

Nem hajlandó megosztani az asszonnyal 5,9 millió fontot érő észak-londoni, hampsteadi házának árát sem, mondván, hogy azt még a házasságkötésük előtt vásárolta.

A válás egyébként igazi nagykutyák viadala lesz: Henryt az a Mishcon Reya képviseli, aki Diana hercegnő válóperes ügyvédje volt, Claire pedig Fiona Shackletont kérte fel, aki Paul MacCartney válását intézte.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×