eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A webszextől sem riadnak vissza a fiatalok

Tíz brit fiatalból legalább egy szexuális tartalmú online beszélgetésben vesz részt, és legtöbbjük azt színleli, hogy házi feladatot csinál, miközben szörföl a világhálón - derül ki egy felmérésből.

A brit fiatalok tizede szexuális témákról csetelget az interneten, a 11 és 18 évesek negyede pedig rendszeresen látogat felnőtteknek szóló oldalakat - olvasható ki a Carphone Warehouse felméréséből.

A vizsgálat során 6000 felnőttet és gyereket kérdeztek meg internetes szokásaikról. Kiderült, hogy 7-ből 1 brit fiatal kellemetlenül érzi magát online helyzetekben, viszont a fiatalok fele hazudik arról a szüleinek, hogy milyen oldalakat böngészik a világhálón. Gyakran tettetik, hogy a házi feladatukat csinálják, miközben interneteznek.

A fiatalok negyede idegenekkel csetel, és 10 százalékuk bevallotta: rögtön az első internetes "találkozás" után már belementek a személyes találkába is.

3-ból 1 bevallotta, hogy bajba kerülnének, ha szüleik rájönnének, valójában milyen oldalakat nézegetnek az interneten.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×