eur:
389.34
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A bokszlegenda vallomása: a szex miatt veszítettem

Elképesztő szexuális étvágya okozta a vesztét - vallotta be minden idők legeredményesebb ausztrál ökölvívója, Jeff Fenech, hogyan sikerült őt kiütnie 37 ezer ember előtt Azumah Nelsonnak 1992-ben, Melbourne-ben.

Fenech saját bevallása szerint minden nap öt nővel feküdt le az 1992-es meccs előtti hetekben - és ennek meg is fizette az árát: kiütötte őt Azumah Nelson. A szex miatt teljesen elgyengült, ez legalább akkora szerepet játszott a vereségében, mint Nelson halálos balhorga - ismerte be az ausztrál bokszlegenda.

A 44 éves korában visszatérő sportolóval azonban ez még egyszer nem fordulhat elő; a ma már boldog házasságban élő Fenech tanult a hibájából, így most már megfelelően készül a visszavágóra Nelsonnal. A mérkőzést június 24-én rendezik - stílszerűen Melbourne-ben.

"Akkor még nem voltam nős, és az egóm is enyhén szólva túlfejlett volt. Azt hittem, legyőzhetetlen vagyok, így azt tehetek, amit csak akarok. Minden éjszaka négy-öt lánnyal volt dolgom. Mindent elszúrtam, és közben meg voltam győződve arról, hogy győzni fogok. A végén persze megfizettem a hülyeségem árán" - nyilatkozta Fenech, aki mellesleg forgat is: önmagát alakítja egy négyrészes tévésorozatban, amely az életéről készül. A filmet a múlt héten kezdték el forgatni.

A három súlykategóriában is bajnoki övet szerzett Fenech pályafutása alatt 28 győzelmet aratott, háromszor kapott ki, és egy mérkőzése végződött döntetlenre - éppen Azumah Nelsonnal, akivel 1991-ben találkozott először. A monokli.com szerint a döntetlen vitatható volt, mindenesetre éppen ez akadályozta meg Fenech-et abban, hogy a negyedik súlyban is trónra kerüljön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×