eur:
389.18
usd:
362.15
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Körözési plakátként látta viszont a nyaralási képeket

Sokkot kapott az a német ingatlanügynök, akiről a televíziós bűnügyi műsorban azt állították: ő a világ egyik legveszélyesebb bűnözője, aki tinédzser kora óta sorra követi el a gyilkosságokat. Később kiderült, hogy egy maffiavezérrel keverték össze.

A müncheni Frank Amsel nem akart hinni a szemének, amikor egy képet látott a televízió bűnügyi műsorában magáról és a feleségéről. Akkor azonban valóságos sokkot kapott, amikor meghallotta a kísérő szöveget is, hiszen "könyörtelen, sorozatgyilkos keresztapaként" jellemezték.

"Szóhoz sem jutottam. A feleségemmel mindig megnézzük ezt a műsort, mert nagyon szeretjük. A legutóbbi adás után két napig kellett magyarázkodnom a szomszédoknak, a főnökömnek és a családnak, hogy nem vagyok bostoni keresztapa, aki túlélte az Alcatrazt is" - panaszkodott az 56 éves férfi.

Az FBI ügynökei is Németországba repültek, hogy kivizsgálják a tévedést, hogyan keverhették össze a 79 éves James "Whitey" Bulger képét a müncheni ingatlanügynökével.

A fotó ugyanis valóban Amselt és a feleségét ábrázolja, taorminai nyaralásukon. Bulger feleségét, az 56 éves Catherine Greiget is körözik, mert az asszony is ismert bandatag. A párt a hírek szerint valóban látták Európában.

A szerencsétlen Amsel elmesélte, hogy a műsor után a szomszédja átment hozzájuk egy üveg sörrel, és megjegyezte: nem is gondolta volna, hogy illegalitásban van. "Az anyósom meg ezt az alkalmat is kihasználta, hogy harminc éves házasság után a feleségem fejéhez vágja, mekkora hiba volt hozzám jönnie" - panaszkodott a férfi.

Amsel nem érti, hogyan kerültek a műsorba a nyaralásról az internetre feltett fotói.

Bulgert, aki az Alcatrazban is ült, bűnszövetkezet élén elkövetett kábítószer kereskedelemmel, zsarolással és 21 rendbeli gyilkossággal vádolják. A képeket azóta lecserélték a körözési listán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×