eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Soha ne kritizáljuk egy nő öltözködését!

A blúzára tett pikírt megjegyzés miatt szakított az egyik brit valóságshow-ban szereplő pár hölgy tagja, ami a Daily Mail szerzője szerint egy újabb bizonyíték arra, hogy a férfiaknak soha, semmilyen körülmény között nem érdemes bírálniuk partnerük öltözködését.

Amikor a pár hölgytagját arról faggatták, miért adta ki kedvese útját, azt felelte: "Emlékszem, egyszer azt kérdezte tőlem: 'Nincs másik blúzod?'".

Ez a momentum hosszas eszmefuttatásra késztette a Daily Mail újságíróját, aki szerint a férfi amatőr hibát vétett, ugyanis a nők öltözködésének minősítése a szó szerinti értelemnél sokkal többről szól.

A szerző kifejti: amikor egy nő azt kérdezi a párjától, hogy mit gondol a rajta lévő topról, akkor természetesen nem erre kíváncsi, hanem kérdések egész sorát kódolja vele, úgymint: Még mindig szeretsz? Hány gyereket szeretnél? Elhagysz tíz év múlva egy fiatalabb nő kedvéért?

Tom Sykes megjegyzi, hogy a férfiak nagy többsége egyébként is tökéletesen alkalmatlan az öltözködési kérdések megválaszolására, az ebben a témában feltett kérdések olyanok, mintha vacsora közben egy férfi arról érdeklődne barátnőjénél, hogy mit gondol a sztálingrádi csatában elkövetett német taktikai hibákról.

A jegyzet írója apró trükköket is megoszt az olvasókkal, hogyan lehet kikerülni a nők csapdáit. Az egyik barátja mindig a felesége arcát figyeli, és ha boldog, akkor biztosítja arról, hogy csodálatosan néz ki a ruhában, ha nem, akkor azt mondja: "Hát, nem vagyok biztos a dologban".

Maga a szerző azt a technikát fejlesztette ki, hogy ha nem tetszik neki a felesége által felvett ruhadarab, akkor annak csak egy kis részét kifogásolja.

"Ha azt gondolom, hogy az erős koktél után megvett kabátjában úgy néz ki, mint egy műanyag karácsonyfa-utánzat, akkor azt mondom: 'Tetszik, de nem gondolod, hogy kissé túl nagyok a gombok?'".

Tom Sykes szerint a valóságshow férfi szereplője pont abban hibázott, hogy általánosságban bírálta partnere stílusát, ami bizony szakító- vagy válóok.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×