eur:
390.94
usd:
365.92
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Segítség azoknak, akik nem tudták, hogy százféle orgazmus van

Orgazmus szótárt írt egy brit családanya, aki azt állítja: száznál többféle orgazmus van, s ezek mindegyikéről be is számol - A-tól Z-ig.

A 41 éves Karen Manning az után döntött úgy, hogy szótárt ír az orgazmusról, miután alaposan kifaggatta barátait és jó ismerőseit a szexuális életükről - így nem csupán a saját, hanem az ő tapasztalataik alapján is rájött: nem csak egyféle orgazmus, van, hanem száznál is több.

Az A-tól Z-ig feldolgozott orgazmusok között van a "Gyorsabban!"-tól kezdve az "Ó, Istenem!"-en keresztül a "Pafonkaparó"-ig minden, amiről csak hallott - vagy tud.

A kétgyermekes, szőke családanya már el is adott ö00 példányt az orgazmus szótárból a devoni Brixhamben - darabját 7,99 fontért (2700 forintért). "Minden orgazmus más, ezért kezdtem el jegyzeteket készíteni a saját és a barátaim tapasztalatairól, hogy mindegyiket szavakkal is meg tudjam lényegíteni" - nyilatkozta.

Karen elismerte, hogy nem volt kemény munka - sőt, kimondottan jól szórakozott anyaggyűjtés és írás közben. Az "alap-orgazmust" nevezte el A+-nak - ez az átlag. A legritkábbnak a "Felvillanyozó orgazmust" találta - ez az a kielégülés, amikor a test öntudatlanul rázkódik a gyönyörtől.

A "Repülő orgazmus" helyhez kötött - ezt csak akkor érhetjük el, ha egy úton lévő repülőgép mosdójában szeretkezünk.

Karen a legtöbb tapasztalatot a férjével, Nickkel szerezte. "Mindig nagyon jó volt a szexuális életünk" - vallotta be büszkén az asszony.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×