eur:
391.09
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Csak egy tréfa volt: "Összeomlottam és nem tudtam abbahagyni a sikoltozást"

Ízléstelen tréfával ijesztett meg hét családot két fiatal lány az ausztráliai Griffith-ben.

A 16 és a 18 éves lányok a helyi kórház nővéreként mutatkoztak be a telefonban, és azt állították, hogy a felhívott családok gyermekeit súlyos közlekedési baleset érte. Egyik családnak azt mondták, hogy a lányuk túladagolta magát kábítószerrel.

Monica St Baker, az egyik megtévesztett szülő elmondta, hogy az őt felhívó nő közölte: lányát autóbaleset érte, és kritikus állapotban van.

A nő elmondta: 17 éves lánya, Tiana aznap kapta meg a jogosítványát. A lány és 15 éves öccse, Ethan a híváskor nem volt otthon.

"Az egyik legszörnyűbb félelem, hogy baleset éri a gyermekedet, amikor megkapja a jogosítványát. Öt perc alatt az egész életünk megváltozott" - jelentette ki Monica St Baker.

A telefonhívás után a nő és férje már arra készült, hogy elrohannak a kórházba, amikor sikerült Ethant elérni a mobiltelefonján.

"Azt mondta, hogy már itt van, éppen a kocsifelhajtónkon. Összeomlottam és nem tudtam abbahagyni a sikoltozást" - tette hozzá.

"A fia a műtőasztalon van"

A város másik felén lakó Steve és Sue Knox hasonló hívást kapott. A "nővér" azt mondta, hogy a fiuk, Mitchell a műtőasztalon fekszik, miután autóbalesetet szenvedett.

"A feleségem vette fel a telefont. Kijött a konyhából, az arcán csorogtak a könnyek. Magánkívül volt a fájdalomtól" - mondta Steve Knox.

A szülők autóba ültek, hogy azonnal a kórházba hajtottak, hétéves lányukat pedig egy rokonhoz vitték.

"Bementem a kórházba, és azt mondtam, Mitchell miatt vagyok itt. A férfi, aki fogadott, értetlenül nézett rám, és azt mondta, hogy senkit nem hoztak be baleset miatt" - mesélte Steve Knox.

A rendőrök megtalálták a két fiatal lányt, akik nemsokára a bíróság előtt felelnek a "tréfáért".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×