eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megrázó vallomás: "Végignéztem a családom meggyilkolását"

Megvadult elefánt taposta halálra Kelvin Parker feleségét és lányát. Az apa részletesen elmesélte, hogyan lett rémálom a családi vakáció.

Feleségével, Veronicával, tízéves lányukkal, Charlotte-tal és egy felfegyverzett kísérővel indult el a szafarira Kelvin Parker az egyik zimbabwei nemzeti parkban. Úgy tűnt, minden rendben van, ám az egyik elefánt váratlanul felbődült, és rájuk rontott.

"Az őr rálőtt, de az állat nem állt meg. Rohanni kezdtem egy vízmosás fel, de biztos voltam benne, hogy nem élem túl" - mesélte Parker.

"Cikk-cakkban rohantam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az elefánt megtorpan, majd elindul az erdő felé" - tette hozzá.

A valódi rémálom azonban csak ekkor kezdődött az ipswich-i férfi számára: látta, ahogy az őr rémülten ül a földön - mögötte pedig a kislány mozdulatlan testét.

"Semmiféle külsérelmi nyom nem volt Charlotte-on. Az elefánt olyan hatalmas volt, hogy az ormánya egyetlen csapásával eltörte a lányom nyakát."

"Tudtam, hogy Veronicának a közelben kell lennie, így szólongatni kezdtem" - mesélte a férfi, aki hamarosan meg is találta a feleségét, akinek az elefánt az ormányával betörte a koponyáját.

A tragédiát tetőzte, hogy a környék tele van ragadozóval, így Parkernek sürgősen biztonságba kellett helyeznie felesége és lánya holttestét. Mivel a rádiójuk nem működött, az őrnek kellett elmennie segítségért, míg Parker 45 percen át őrizte a testeket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×