eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Károly hercegnek tetszett a kövér magyar

Károly walesi hercegnek van oka az ünneplésre, "fizetése" elérte a 15 millió fontot (5,6 milliárd forintot).

Az angol trónörökös cornwalli birtokáról származó bevétele megkétszereződött az elmúlt öt évben.

A részletek júliusban hozzák nyilvánosságra, annyit azonban tudni, hogy a haszon egymillió fonttal nőtt tavaly óta, köszönhetően az ingatlan- és részvényügyleteknek.

Egyes források szerint a 15 millió fontból 11 millió az 1337-ben alapított birtokról, a fennmaradó négymillió pedig a pénzügyi tranzakciókból folyt be Károly herceghez.

Károly és párja, Camilla a The Sun című bulvárlap szerint éppen emiatt is boldogan koccinthatott almaborral a Malvernben rendezett mezőgazdasági kiállításon.

A hercegnek megmutattak egy Scarlett nevű magyar mangalicát. Károly feltette a kérdést: látott már valaki ilyen fajtát? Majd hozzátette, hogy ezek a disznók különlegesen jól neveltek.

Teresa Griffin, Scarlett gazdája azonban úgy vélte: a herceg ennek ellenére nem valószínű, hogy szeretné, ha egy mangalica a rezidenciája gyepén sétálgatna.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×