eur:
393.97
usd:
368.73
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Plasztika helyett: mellnövesztés hipnózissal

Egy angol terapeuta ügyfeleinek jelentősen megnőttek a keblei, miután hónapokig jártak hipnoterápiás kezelésre - és ezt nem a terapeuta, hanem az elégedett ügyfelek állítják. Ugyanakkor persze nem valószínű, hogy a plasztikai sebészek éhen halnának a fejlemények miatt.

A hasonló történeteket általában érdemes fenntartásokkal kezelni, a 21 éves Nicole Edmondsonnak azonban nyomós érvei vannak: az A-ról C kosarasra cserélt melltartói, valamint sikeres modellkarrierje.

A fiatal hölgy saját bevallása szerint is szkeptikus volt a hipnoterápiás kezelés eredményét illetően, egészen addig, amíg fel nem fedezte magán a változást.

Nicole Edmondson Lesley Graves-hez járt hipnoterápiára, aki korábban szépségápolóként dolgozott, és miután hosszú éveken keresztül hallgatta ügyfelei ügyes-bajos dolgait, rájött, hogy az értő hallgatásnál többet képes nyújtani számukra.

Lesley Graves regressziós technikával igyekszik pácienseit teljesen ellazítani, és többé-kevésbé a pszichoanalízis módszereit alkalmazva igyekszik feltárni és feloldani korábbi életük, különösen a tinédzserkor konfliktusait, amelyek szerinte sokszor gátolják melleik növekedését.

"A test mindig tudja, hogyan növessze a melleket. Az a kérdés, hogyan ösztönözzük az elmét arra, hogy elindítsa a növekedést" - magyarázta az önképző terapeuta.

A módszer persze sosem eredményezhet Pamela Andersonéhoz hasonló kebleket, de a jelek szerint így is látványos eredményeket hozhat.Míg Nicole Edmondson a modellkarrierje érdekében fordult Lesley Graves-hez, addig a 29 éves Claire Llewellyn azért tett ugyanígy, mert nem tudta elfogadni, hogy a terhessége alatt jelentősen megnövekedett keblei "semmivé váltak", miután abbahagyta a szoptatást.

A tornatermi edzőként dolgozó nő elmondta: a családja rendszeresen ugratta amiért a kezelésekre járt, de az arcukra fogyott a mosoly, amikor az A-kosaras melltartóról előbb B-re, majd C- re váltott, egyszerűen nem akartak hinni a szemüknek.

Noha a kezelések nem mondhatók olcsónak, Lesley Graves szerint még mindig sokkal olcsóbb, mint egy plasztikai műtét, amelyért Nagy-Britanniában körülbelül 4 ezer fontot (mintegy 1,5 millió forint) kell fizetni.

A terapeuta szerint ugyan az eredmények az elme erejének köszönhetők, de nem kell attól tartani, hogy ha valaki depressziós lesz, akkor összezsugorodnak a mellei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×