eur:
390.16
usd:
357.44
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Nyitókép: Police.hu/YouTube

Villamossínre hajtott üldözői elől az autós, csúnya vége lett – videó

Forgalomból kivont kocsival menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott autós Budapesten. Végül gyalog próbált egérutat nyerni, de hiába.

A XVIII. kerületi rendőrök június 6-án délután, a Lakatos úton figyeltek fel egy autóra, amely úgy közlekedett, hogy a nyilvántartás szerint kivonták a forgalomból. A rendőrök a volánnál ülő férfit is felismerték, tudták róla, hogy eltiltották a vezetéstől.

Megpróbálták megállítani, de az autós menekülni kezdett, több piros lámpán és záróvonalon áthajtva a Sibrik Miklós felüljárón át a kőbányai Új Köztemető felé vette az irányt. A Kozma utcában a villamossínekre hajtva próbált meglépni az őt követő rendőrök elől, de ezt az abroncsai nem bírták, 60 méter után elakadt.

A sofőr a kocsiból kiugorva a temetőn keresztül gyalog menekült tovább, végül a két kilométerre lévő Rákos vasútállomáson fogták el – írja a police.hu.

A 41 éves férfira a tilos jelzéseken való áthaladás miatt összesen 455 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 előéleti (büntető)pontot szabtak ki, valamint szabálysértési eljárások indultak vele szemben a további veszélyes közlekedési manőverek miatt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Csütörtökön délelőtt is folytatódott a forint trendszerű erősödése a viszonylag kedvező nemzetközi befektetői hangulatban, a dollár gyengélkedése mellett, így 390 alá jutott az euróval szemben, azaz öthetes csúcsra ért a magyar fizetőeszköz. A dollár négyhavi mélypontra süllyedt az euróval szemben Donald Trump újraválasztási esélyeinek növekedése mellett, így a zöldhasúval szemben szintén öthetes csúcsra ért a forint 356 közelében. Ott azonban egy nagyon fontos technikai szint húzódik, ami akár meg is állíthatja a forint mentelését, és a délutáni órákban 358 közelébe vissza is gyengült a forint. Ma szinten tartotta az irányadó kamatokat az Európai Központi Bank, a sajtótájékoztatón pedig Christine Lagarde elnök nagyon kerülte, hogy konkrét iránymutatást adjon a szeptemberi kamatcsökkentés esélyeivel kapcsolatban, így a devizapiacokon elmaradtak a nagyobb kilengések.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×