eur:
396.79
usd:
371.11
bux:
70822.62
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Police.hu/YouTube

Villamossínre hajtott üldözői elől az autós, csúnya vége lett – videó

Forgalomból kivont kocsival menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott autós Budapesten. Végül gyalog próbált egérutat nyerni, de hiába.

A XVIII. kerületi rendőrök június 6-án délután, a Lakatos úton figyeltek fel egy autóra, amely úgy közlekedett, hogy a nyilvántartás szerint kivonták a forgalomból. A rendőrök a volánnál ülő férfit is felismerték, tudták róla, hogy eltiltották a vezetéstől.

Megpróbálták megállítani, de az autós menekülni kezdett, több piros lámpán és záróvonalon áthajtva a Sibrik Miklós felüljárón át a kőbányai Új Köztemető felé vette az irányt. A Kozma utcában a villamossínekre hajtva próbált meglépni az őt követő rendőrök elől, de ezt az abroncsai nem bírták, 60 méter után elakadt.

A sofőr a kocsiból kiugorva a temetőn keresztül gyalog menekült tovább, végül a két kilométerre lévő Rákos vasútállomáson fogták el – írja a police.hu.

A 41 éves férfira a tilos jelzéseken való áthaladás miatt összesen 455 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 előéleti (büntető)pontot szabtak ki, valamint szabálysértési eljárások indultak vele szemben a további veszélyes közlekedési manőverek miatt is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×