eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Kijózanodott, visszalépett a házasságtól, négymilliót zsaroltak ki tőle

A majdnem-örömapa nehezen emésztette meg, hogy lánya mégsem kel el, ezért fájdalomdíjat követelt - újra és újra.

A diósjenői édesapja ki akarta házasítani lányát, ami egy éjszakába nyúló mulatozás után majdnem sikerült is - írja az esetről a Blikk. Csakhogy a vőlegény másnapra kijózanodott és meggondolta magát, ezt közölte a családdal is, akik viszont nem voltak hajlandóak ezt elfogadni és bánatpénzt követeltek, bántalmazással fenyegették. A férfi ettől megijedt és fizetett - többször is, mivel a család újra és újra pénzt követelt tőle.

Összesen 3,8 millió forintot zsaroltak ki így tőle, és csak akkor fordult a rendőrséghez, mikor félelmében már minden megtakarítását átadta.

A helyiek azt nyilatkozták a lapnak, hogy először félmillió forintot követelt a család a vőlegénytől, majd körülbelül kéthavonta újra megkeresték, belőle éltek. A lap úgy értesült, hogy a fiatalembert volt, hogy szó szerint is bevitték az erdőbe, és ott ijesztették halálra. Egy helyi lakos azt nyilatkozta, hogy szerinte

eleve nem kizárt, hogy a vőlegényt lépre csalták, mert jól keres.

A lap információi szerint a család bezárkózott, a családfőt január 12-én fogták el, zsarolás miatt indítottak ellene eljárást és őrizetbe vették. Mint írják, ha a vádak bizonyítást nyernek, az örömapa a fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt akár nyolc évre is börtönbe kerülhet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×