eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: ügyészségi videó
Nyitókép: ügyészségi videó

Sunyin követte a megtámadott nőket, videó készült a beteges férfiról

Vádat emeltek egy többszörösen büntetett 31 éves férfival szemben, aki tavaly több nőt támadott meg Ferencvárosban. Az elkövető kettőt megpróbált megerőszakolni, két másik nőtől pedig késsel fenyegetve egy mobiltelefont rabolt.

A férfi 2022. július 31-én, hajnalban, a IX. kerület, Soroksári úton lévő egyik szórakozóhely közelében támadt egy nőre. Megragadta az áldozata torkát, egy bokorhoz lökte, befogta a száját, és felszólította, hogy ne merjen sikítani, különben leszúrja - áll a vádiratban.

A megtámadottnak az volt a szerencséje, hogy a férfi az erőszakolási kísérlet közben egy kis időre az egyik kezével elengedte, kirántotta magát a férfi fogásából és elmenekült.

Szeptemberben, szintén a IX. kerületben egy fás, bokros területen támadt egy másik asszonyra. Mivel az áldozata ellenállt, ezért többször, nagy erővel fejen ütötte. A nő folyamatosan védekezett, végül sikerült kiszabadulnia a vádlott fogásából és az értékeit hátrahagyva elmenekült. A vádlott magával vitte a sértett táskáját, amelyben a mobiltelefon, bankkártyák és személyes okmányok voltak.

A vádlott mintegy másfél órával az előző támadás után, szintén a IX. kerületben két nőt rabolt ki. A férfi odament a padon ülőkhöz, majd egy hirtelen mozdulattal felkapta az egyik nő padon lévő mobiltelefonját. Az elkövető

elővett egy bicskát, amelynek pengéjét a sértettek felé tartotta, és megfenyegette őket, hogy ha bármit tesznek, megszúrja őket.

A két nő félelmében nem mert ellenkezni, felálltak a padról és eltávolodtak a vádlottól, egy forgalmasabb helyre mentek, ahol egy büfében dolgozó férfi – látva a két nő ijedtségét – segített nekik.

Sikerült utolérni a bűnözőt, dulakodtak vele, egy telefont megszereztek tőle. Az eset után nem sokkal fogták el a rendőrök.

A kerületi ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta annak megállapításával, hogy a férfi feltételes szabadságra nem bocsátható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 24. 18:40
2024. február 24. 09:08
×
×
×
×