eur:
390.85
usd:
366.61
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Prison Cell Bars - Black and White
Nyitókép: DanHenson1/Getty Images

Azt mondta, pisztoly van nála, pedig csak tapétavágó volt – videó

Elektromos cigarettát és pénzt követelt a rabló.

A Dunakeszi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy Dunakeszin található dohányboltot akart kirabolni, de azt az eladó megakadályozta – írja a Pest Vármegyei Ügyészség közleménye.

A vádirat szerint az elkövető még 2021 novemberében tért be a Dunakeszin található dohányboltba azért, hogy azt kirabolja.

Miután belépett az eladónőtől

a bevételt és elektromos cigarettákat követelt azzal, hogy nála pisztoly van és lelövi a sértettet, ha nem adja át a követelt dolgokat.

Az eladónő nem ijedt meg, hanem kérte az elkövetőt, hogy mutassa meg a fegyvert. A férfi ekkor egy tapétavágó kést vett elő valamint megfenyegette a nőt azzal, hogy a pult mögé megy és azzal megszúrja.

Az eladónő közölte, hogy nem ad át semmit és hamarosan érkezik a rendőrség. Erre az elkövető a pultot a bevásárlótértől elválasztó plexi elemet letépte. Az eladónő ekkor egy állvánnyal tartotta távol a férfit magától, aki az ellenállásnak köszönhetően rövid időn belül elmenekült.

Az elkövetőt végül 2022 májusában sikerült elfogni. Az ügyben a Dunakeszi Járási Ügyészség a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×