eur:
394.14
usd:
369.98
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

"Told le a nadrágod" - őrizetben a tinédzser lányokra támadó férfi

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint két kislánnyal erőszakoskodott Csepelen.

A gyanú szerint a 33 éves férfi hétfőn délután két kiskorú lány sérelmére követett el bűncselekményt csepeli lépcsőházakban; a csepeli rendőrkapitányság járőrei még aznap este elfogták - írja a police.hu.

A nyomozók kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte a bűncselekményeket.

Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi néhány napja, egész pontosan március 12-én szabadult korábbi büntetéséből.

A Ripost korábban megszólaltatta az egyik gyerek testvérét. Elmondása szerint az idegen férfi beszállt a liftbe a kishúga mellé, majd megállította a felvonót.

"A testvérem nagyon hangosan felsikított és kiabált nekem, hogy segítsek rajta. Szegény nagyon meg volt ijedve..." - mondta a lapnak a lány testvére.

A kislány a családjának elmondta, hogy a férfi üvöltözött vele és késsel fenyegette, majd arra utasította, hogy tolja le a nadrágját.

"A testvérem ezt nem tette meg. Viszont a férfi nem adta fel, közölte vele, hogy ezt azért kapja, mert a húgom bántotta az ő öccsét... Fogalmunk sincs, kiről beszélhetett, hiszen a kis testvérem senkivel nincs rossz viszonyban" - mesélte a 13 éves Gabriella testvére.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×