eur:
368.10
usd:
344.27
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

"Told le a nadrágod" - őrizetben a tinédzser lányokra támadó férfi

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint két kislánnyal erőszakoskodott Csepelen.

A gyanú szerint a 33 éves férfi hétfőn délután két kiskorú lány sérelmére követett el bűncselekményt csepeli lépcsőházakban; a csepeli rendőrkapitányság járőrei még aznap este elfogták - írja a police.hu.

A nyomozók kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte a bűncselekményeket.

Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi néhány napja, egész pontosan március 12-én szabadult korábbi büntetéséből.

A Ripost korábban megszólaltatta az egyik gyerek testvérét. Elmondása szerint az idegen férfi beszállt a liftbe a kishúga mellé, majd megállította a felvonót.

"A testvérem nagyon hangosan felsikított és kiabált nekem, hogy segítsek rajta. Szegény nagyon meg volt ijedve..." - mondta a lapnak a lány testvére.

A kislány a családjának elmondta, hogy a férfi üvöltözött vele és késsel fenyegette, majd arra utasította, hogy tolja le a nadrágját.

"A testvérem ezt nem tette meg. Viszont a férfi nem adta fel, közölte vele, hogy ezt azért kapja, mert a húgom bántotta az ő öccsét... Fogalmunk sincs, kiről beszélhetett, hiszen a kis testvérem senkivel nincs rossz viszonyban" - mesélte a 13 éves Gabriella testvére.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×