eur:
394.83
usd:
371.33
bux:
66466.4
2024. április 16. kedd Csongor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a Deák téren megszúrt fiatalember

Belehalt sérüléseibe az a 18 éves fiatalember, akit vasárnap hajnalban szúrtak halántékon.

A tragikus hírt édesanyja jelentette be a közösségi médiában. A Bors azt írja, hogy már csütörtökön sejteni lehetett, hogy nagyon nagy a baj, mert az orvosok akkor pár százalék esélyt adtak csak a felépülésre.

Az anya azt írta a Facebookon: "Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket".

Az esetről az Infostarton is beszámoltunk. Annyit lehetett tudni, hogy vasárnap hajnalban az V. kerületben, Erzsébet térnél két társaság szólalkozott össze, és ekkor történt a végzetes szúrás. Később azt gyanították, hogy egy lányon vesztek össze a felek.

A rendőrök a támadót 15 óra alatt fogták el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esésben az OTP

Nagy esésben az OTP

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×