eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Fenyegetéssel és veréssel kényszerítette prostitúcióra a fiatalkorú lányt

Öt év fegyházat ért a fenti cselekmény a Szombathelyi Törvényszék szerint.

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés és bántalmazás miatt hat, illetve öt év fegyházat szabott ki a Szombathelyi Törvényszék kedden egy Vas megyei férfira és nőre.

Tóth András, a Szombathelyi Járásbíróság elnökhelyettese, szóvivője az MTI-vel közölte: a férfi 2021 áprilisában ismerkedett meg a sértettel, akit rávett arra, hogy menjen vele szombathelyi otthonába, ahol a fiatal lányt több mint egy hónapon keresztül fenyegetéssel és veréssel prostitúcióra kényszerítette.

A nő a vádlottársát a prostitúció folytatása ellen tiltakozó sértett megtörésére biztatta, és napi négy-ötször ő vette át a sértettel szexuális kapcsolatot létesítőktől a pénzt - ismertette az ítéletben foglalt tényeket a törvényszék elnökhelyettese.

Közölte: az előkészítő ülésen meghozott ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×