eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: police.hu

Csak a betonkerítés tudta megállítani az audis ámokfutót, de az is összedőlt Sopronban – fotók

Egy gyalogost elsodort, egy Hondának előzés közben ütközött neki, egyszer sem állt meg. Aztán egy Toyotának ment neki, ezután nekicsapódott egy kerítésnek. Kiderült, alkohol és kábítószer hatása alatt állt.

Egy óra leforgása alatt három személyi sérüléssel végződő közlekedési balesetet okozott egy feltehetően ittasan, kábítószer hatása alatt és jogosítvány nélkül száguldozó 33 éves sofőr – írja a police.hu.

Egy budapesti férfi közlekedett Audi típusú személygépkocsijával Sopronban, a Turista utcában hétfőn 17 óra 15 perckor, amikor az út jobb oldalán gyalogosan haladó 80 éves férfit a járművel elsodort, aki elesett és megsérült. A sofőr az útját megállás, illetve segítségnyújtás nélkül folytatta, és a Szőlőskert utcában egy Honda típusú személygépkocsi előzésébe kezdett, de manővere során nem tartott megfelelő oldaltávolságot és nekiütközött.

A baleset után a sofőr ismét nem állt meg, helyette nagyobb sebességre kapcsolt és a Thirring Gusztáv utca kereszteződésénél egy Toyota típusú személygépkocsinak hajtott, majd az Audival az út melletti családi ház betonkerítésének csapódva állt meg.

A balesetben a gyalogosan közlekedő soproni férfi, valamint az Audi sofőrje és 22 éves utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték, illetőleg minden érintett gépkocsiban, valamint a kerítésben anyagi kár keletkezett.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a balesetek okozója ittasan és kábítószer hatása alatt vett részt a közlekedésben, illetve vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A 33 éves budapesti férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×