eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Égő benzint locsoltak az útra egy felüljáróról

Az arra haladó autókban akartak kárt tenni.

Égő benzint locsolt az úttestre Salgótarjánban három férfi egy felüljáróról, hogy kárt tegyenek az arra haladó autókban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a két 16 éves fiatalkorú és a 27 éves férfi 2021. november 14-én az éjszakai órákban Salgótarján belterületén, a Bem úton lévő vasúti felüljáróról az alatta lévő úttest aszfaltjára kettő darab ásványvizes palackból benzint locsolt. A benzint, annak locsolásakor meggyújtották azzal a céllal, hogy az arra közlekedő gépjárművekben kárt okozzanak - olvasható a police.hu oldalon.

Az elkövetők tettét észrevették az arra haladó, szolgálatot teljesítő járőrök, akik megakadályozták a három férfit a bűncselekmény folytatásában. A két fiatalkorút, valamint társukat előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra. Az eset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

police.hu
police.hu

police.hu
police.hu

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×