eur:
392.9
usd:
366.35
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Indian Wells, 2017. március 20.Az orosz Jelena Vesznyina a bajnoki trófeával, miután 6:7, 7:5 arányban legyőzte honfitársát, Szvetlana Kuznyecovát az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női egyesének döntőjében 2017. március 19-én. (MTI/EPA/Paul Buck)
Nyitókép: Az orosz Jelena Vesznyina a bajnoki trófeával az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női egyesének döntője után 2017. március 19-én. MTI/EPA/Paul Buck

Előkerültek az ellopott olimpiai érmek

Előkerültek azok az olimpiai érmek, amelyeket ismeretlen tettesek Jelena Vesznyina orosz teniszező Moszkva környéki házából loptak el két héttel ezelőtt.

A párosban olimpiai bajnok Vesznyina arany- és ezüstérmét a tolvajok a település egyik hatósági épületénél hagyták, csokoládé és egy bocsánatkérő levél társaságában. Az orosz sajtó beszámolója szerint a tettesek, akik a sportoló nagy rajongóinak vallják magukat, nem tudták, hogy kit fosztottak meg értékeitől.

A 35 éves Vesznyina korábban azt mondta, hogy ismeretlenek akkor törtek be hozzájuk, amikor a férjével vacsorázni voltak. Ötkarikás érmei mellett ékszereket is magukkal vittek a feltört széfből. A tolvajok dolgát megkönnyítette, hogy a házaspár elfelejtette távolléte idejére bekapcsolni a riasztót.

Az orosz teniszező a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári játékokon női párosban szerzett olimpiai bajnoki címet, idén Tokióban pedig a második helyen végzett vegyes párosban. A duóknál korábban világelső is volt, és négy Grand Slam-tornán diadalmaskodott. Profi pályafutását 2002-ben kezdte.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×